Wij kunnen met verschillende materialen uit de voeten, denken met je mee en komen met maatwerk dat de verwachtingen overtreft.

Verschillende soorten ramen

Val je voor de charme van houten ramen of misschien eerder te vinden voor aluminium of PVC ramen? In ons atelier zorgen we voor houten ramen en deuren op maat. Wij kunnen verschillende stijlen aan en onze profielen isoleren uitstekend. Zo verdien je je investering in ramen en deuren op maat, snel terug.

Voor de aluminium ramen werken we samen met de toonaangevende producten Schüco. Europese topkwaliteit. Ook deze ramen isoleren uitstekend en zijn verkrijgbaar in heel wat varianten. Zo matchen uw ramen steeds perfect met de uitstraling van uw woning. Liever werken met aluminium. Ook voor dit type ramen kunnen we je de nodige oplossingen voorstellen.

Een garantie op kwaliteit

Wij staan garant voor onze leveranciers en de geleverde kwaliteit. Van scharnieren tot inbraakbeveiliging: wij gaan voor duurzaam en kwalitatief materiaal. Wij van Ruben Vanoverbeke schrijnwerk zorgen voor een perfecte plaatsing en stevige verankering. Zo geniet je jaren van de door ons geplaatste materialen.

Wens je een offerte op maat?

Een offerte op maat voor je ramen en deuren? Contacteer ons en we maken graag een afspraak. Wij bezorgen je een vrijblijvende offerte. Uiteraard ben je ook welkom in onze toonzaal. Wij zijn actief in gans West-Vlaanderen.