RV Schrijnwerk, uw specialist in het plaatsen van SKYLUX Dakramen & lichkoepels.

Download hier de brochure.


Stijlvolle platdakramen voor liefhebbers van strak design.

Als je op zoek bent naar optimale lichtinval, uitstekende thermische en geluidsisolatie en bovenal een strak design, dan zijn onze platdakramen met dubbel of driedubbel glas de perfecte keuze. Naast hun indrukwekkende uitstraling, scoren ze ook uitmuntend op alle andere vlakken.

Een betaalbare oplossing: kunststof lichtkoepels Als je graag veel natuurlijk licht in huis hebt en tegelijkertijd een budgetvriendelijke oplossing zoekt, is de kunststof lichtkoepel zeker een optie om te overwegen.

Het doel van een kunststof lichtkoepel is hetzelfde als dat van een platdakraam: het binnenbrengen van natuurlijk daglicht in je woning. Het verschil is dat een kunststof lichtkoepel geen glazen laag heeft, in tegenstelling tot een platdakvenster. Hierdoor is de isolatiewaarde van een lichtkoepel lager dan die van een platdakvenster. Desalniettemin zijn kunststof lichtkoepels inbraakwerend, bestand tegen weersinvloeden en slagvast.

Combineer de voordelen van glas en kunststof Kies voor de combinatie van een glazen venster en een kunststof lichtkoepel.

Onze hybride lichtkoepel combineert het beste van beide werelden: een glazen venster en een kunststof lichtkoepel. Op deze manier geniet je van de unieke voordelen van beide materialen. Hybride koepels bieden geluids- en inbraakwerendheid, bescherming tegen vallen en hebben een perfecte lucht- en waterdichtheid. Dankzij de kunststofkoepel profiteer je bovendien van een zelfreinigend effect bij regenval.

Voor meer info, of een bezoek in onze eigen showroom, contacteer ons vrijblijvend.